25 October 2010

2 Tier Steamed Buttercream

Posted by Lilyana at Monday, October 25, 2010
My 1st 2 tier steamed buttercream....cantik x? thanks to my sifu k.ana from sg. 2 atas tunjuk ajar yg diberikan..memang puas hati dengan hasil kali ini yg sangat halus, tulus dan mulus... sesuai sangat sebagai wedding cake...




lihatlah bunga buttercream yg seakan-akan hidup ini...



available in 1 tier, 2 tier and 3 tier...So kepada sesapa yg teringin nak order cake ini
calling2 la lily di sini.. 012-5742127

3 comments:

Riny Fadzill on October 25, 2010 at 4:55 PM said...

Emm...cantik. Nanti kalau cikgu lily dah pencen nanti bleh la buka kedai kek...hik..hik..hik..

Ana.Elianas on October 27, 2010 at 7:50 AM said...

welldone lily..i'm sure lily akan sukses lam biz ni..

Lily on October 28, 2010 at 1:18 PM said...

riny: pencen? lambat lagi tu..tapi ok gak cadangan tu...hehe

K.ana: terima kasih akak atas tunjuk ajar dan motivasi yg telah diberikan..saya beri 300% bintang kat akak..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...