14 April 2011

~: Princess Cuppies for Aleeya :~

Posted by Lilyana at Thursday, April 14, 2011
Cuppies fondant bertemakan princess ni juga milik Aleeya Humaira yg diorder bersama dgn kek ber'crown' dan apam dot2 dlm post sebelum ni.... klik di sini utk lihat cake ber'crown' dan apam dot2 .... Nori, ibu kpd Aleeya Humaira mahukan 16pcs fondant cuppies bertemakan princess sama cam yg saya pernah buat utk Alya Batrisyia dulu cuma saya ubah sikit2 utk memberi kelainan dan identity sendiri utk cuppies ni


Princess Theme Fondant Cuppies


16pcs


Chocolate Moist Cake




Cutie Teddy Bear






Blue Dress








Pinky Gown








Handbag








Happy Birthday Aleeya Humaira

2 comments:

Gurlz Yean'D on April 14, 2011 at 9:31 PM said...

kek2 akak cantikk n cuteee jer..syg nyer x leh hantar kat sabah..huhu

Lily on April 14, 2011 at 11:30 PM said...

thanks Gurlz Yean'D...tu la xtau camne cara nak post ke sabah...kalau boleh post kan bagus :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...