29 March 2011

~: Kek keramel, Apam dot2 & Chocolate Moist Cake:~

Posted by Lilyana at Tuesday, March 29, 2011
Hari tu saje jer suka2 cuba buat kek keramel bkn plan nak jual pun..since ada customer bertanyakan so i pun jual aje..huhu.. makanya ini la order kek keramel pertamaku... di ode oleh org yg sgtttt jauh..iaitu jiran ku sendiri..hehe...

semua kek2 dibawah ni diode oleh hamizah yg tinggal di blok sebelah rumah saya...

hamizah order kek keramel, apam dot2 dan chocolate moist cake...dok kalut2 gambar chocolate moist cake xsempat snap pun..nasib baik kek keramel dan apam dot2 ni sempat ambik...ada gak kenangan setelah dibawa pergi....huhu

Kek keramel pelangi

7'x7'



100pcs Apam dot2 kaler-maler






Sebenarnya apam dot2 dan kek keramel ni ditempah khas oleh hamizah untuk student Program Literasi Quran di SK Tanjong Tokong...kata hamizah "murid2 berebut2 nakkan apam comel n sedap ni...anak2 pun suka...insyaAllah lain kali boleh order lg...kek karemel pun sodap"


Alhamdulillah..suka saya mendengarnya..tq yer hamizah

2 comments:

Riny Fadzill on March 30, 2011 at 11:04 AM said...

Kak lily, kenduri hari tu apam dot.dot. jadi topic hangat...weeee...licin ngan kotak2 sekali. Anyway, thanks.

Lily on March 30, 2011 at 11:52 AM said...

ye..mmg dot dot dot..haha..len kali kena order byk2 lg ni :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...