21 December 2010

~: Reunion Ex-SKSG Batch 1994 - 1999 :~

Posted by Lilyana at Tuesday, December 21, 2010
Ordr dr Clara Emily utk reunion bersama bekas2 student SKSG batch 1994-1999....tema utk majlis tersebut black and red so kek nye pun mahu mengikut tema juga...



Logo sekolah yg diberikan agak blur so bila dijadikan edible image agak blur gak ler... tapi nak bt camne hanya logo ini ajer yg ada kan...















Doorgift mengikut tema black and red..juga dengan logo SKSG





(caption: foto ni di kidnap dr fb Clara Emily)
Ni la dia ex student SKSG Batch 1994-1999.... ceria n hepi semuanya... teringat zaman akak sekolah2 dulu...mmm... infact skrg pn masih sekolah lagi..ahaks...

Tqvm clara emily..jgn serik utk order lg yer :D

4 comments:

Clara Emily Cancer on December 21, 2010 at 1:25 AM said...

pandai kak decorate kek tuh.
anyway nice sgt. (:

Lily on December 21, 2010 at 9:18 AM said...

Tenkiuuu Emilia..

Riny Fadzill on December 21, 2010 at 10:47 AM said...

Saya pun ex-SKSG jugak. Bacth 1992-1997...

Lily on December 21, 2010 at 11:13 AM said...

Jejak kasih di LLC..huhu... lps ni leh buat reunion 1992-1999 lak... :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...