02 January 2011

~: Hepi Anniversary Riny :~

Posted by Lilyana at Sunday, January 02, 2011
Agak bz semenjak 2 menjak ni..dgn order utk minggu2 akhir cuti ditambah pula saya dh mula msk keje blk..so masa lapang saya di alam maya ni agak terhad xseperti awal2 cuti sekolah dulu 24x7 leh online..order pun saya dah xleh amik byk sgt due to commitment to my work kan...so pd customer yg nak order diharap la leh order seminggu awal yer so leh la saya arrange time awal2...kalau x, xtido la akak... zzzzzz
Sementara ada masa lapang ni baik saya upload posting tertunggak nih...
Order ni adalah dr regular customer saya yg selalu order cake dr saya... sapa lagi kalau bukan riny..kali ni riny nak cuba cuppies saya lak... geram tgk cuppies saya yg comei2 tu katanya...cuppies ni adalah sempena sambutan hari ulang tahun perkahwinannya yg ke-2...
riny mahukan set 25pcs ni dgn tema LOVE dan yg lain terserah kepada kreativiti saya... :P


Konon2 ini la Riny .... :P

Ini lak her husband Razak


Dipenuhi cinta antara mereka berdua






















Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke-2

~: Riny & Razak :~


Mudah-mudahan istana yg dibina akan terus berkekalan ke akhir hayat

(p/s: ucapan utk Riny lak..bila nak tambah sorang lagi..ahaks)

4 comments:

Riny Fadzill on January 3, 2011 at 11:01 AM said...

Saya suka..saya suka.. ada 'mak labu' dah jeles tengok kek saya.. muahaha..

kak lily, tambah lagi sorang ??! Saya mahu.. saya mahu.. Insya-Allah.. hehehe..

Lily on January 3, 2011 at 11:57 AM said...

Utk 'mat labu' kena buat kek bentuk peknen mommy lak..ahaks..

nampaknyer xlama lagi faris jadi abg long la yer.. :P

annie deen on January 5, 2011 at 8:37 AM said...

lily mmg banyak ideanye...akak berkenan betul tgok cupies lily..jom ajar akak lak..bila datang kl lagi..

Lily on January 5, 2011 at 9:30 AM said...

tenkiuuuuu kak... hehe... tah bila nak p KL lak... lama x p sana nak borong bakery tools byk2..hehe..kat sini xdak ... meh la jln2 kt penang lak pekena pasembor..nyum nyum

p.s: kak, hari2 mimpi cookie cutter ni.. hehehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...