18 April 2011

~: Cake Barbie for Nur Afriena

Posted by Lilyana at Monday, April 18, 2011
Order dr Riny lagi!...hehe...kali ni riny nak cuba kek barbie lak... suka sungguh anak Dato' Fadzil ni order kek dari LLC...suka mkn kek katanya...Riny ni rajin menulis tentang kebaikan susu ibu tau..byk info2 berguna dpt dipelajari....walaupun saya xder baby tp saya baca gak mana la tau kut2 lepas ni ada rezeki dpt baby lagi kan...bila tu?..entah lah....huhu....Riny juga ada bercerita ttg botol susu BPA yg diharamkan tu....so sesapa yg nak tau camne nak kenal pasti botol susu yg diharamkan tu lawatilah blog Riny di sini... selamatkan anak2 anda dr kesan toksin BPA yg merbahaya ni..

Ok berbalik pada cerita kek..kek ni ditempah khas utk sambutan hari lahir sepupunya Nur Afriena (kalau xsilap la..betul x riny?) ....sebenarnya selepas belajar men'deco' kek barbie dr sifu saya yg berbakat tu..sapa lagi kalau bukan kak liana ni la 1st time saya cuba buat kek barbie ni sendiri... banyak lagi yg perlu diperbaiki..harap2 Riny berpuas hati hendaknyer...sebarang komen dan cadangan dialu-alukan :P

jom tgk gambar2 kek yg diorder oleh riny..


Crown xtinggal tu...nak gak letak crown :P


Gown kembang tingkat2..


25pcs edible cupcakes bertema princess

Juga 500pcs apam dot2 utk santapan tetamu



Semua order Riny pada hari tu...sebiji kek barbie...25pcs cupcakes...500pcs apam dot2


Tqvm riny for continuously support!

(p/s:ehem..bila la leh rasa kek yg Riny buat ni...hehehe)



~Happy Birthday Nur Afriena~

1 comments:

Riny Fadzill on April 19, 2011 at 11:26 AM said...

Bestnya, kak lily nak baby. Bila agaknya? Ayway, terima kasih tak terhingga. Cantik dan sedap. Semua orang puji.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...