04 February 2011

~: CC Sesame Street for Ayu :~

Posted by Lilyana at Friday, February 04, 2011
Cuppies sesame street ni khas utk ayu..ayu mana? ayu raudhah ke?....bukan sama sekali..xde kena mengena dgn dia pun cuma nama jer sama...hehe.. ayu ni regular customer saya yg selalu ode cuppies dr LilyLoveCake...(thanks for support ye)... kali ni ayu ode 2 set cuppies..16pcs and 25 pcs.... yg 25pcs tu utk abahnya bawa ke opis kalau xsilap sempena farewell party abahnya...dan yg 16 pcs lagi tu utk makan2 bersama adiknyer(lupa tya nama lak)...xpuas mkn yg ode dulu..tu yg ode lagi tu..


Ayu request cuppies sesame street mcm yg pernah saya buat dulu..dulu saya buat yg karekter biru a.k.a Cookie Moster jer..kali ni saya tambah karekter Big Bird dan Elmo lak



ha ko terpacakkk idung Big Bird tu.....kalah idung Dafi



Ha ni la dia 2 sets oder dr Ayu..thanks yer ayu


2 comments:

Hayu Rahiza on February 8, 2011 at 1:38 PM said...

hehe.. nama adik ayu Alina Dahlia. ooh dia memang suka sangat ngan sesame tu.. hehe.. ayu dah google2 dah sesame cuppies tapi suma tak cantik macam lily buat.. sangat sedap n semua orang cam sayang nak makan :p

Lily on February 11, 2011 at 1:56 PM said...

tu yg xtahan tu..siap google lagi..hehe... bangga2..
tenkiu yer Alina Dahlia...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...