14 February 2011

~: Hepi Besday Papa :~

Posted by Lilyana at Monday, February 14, 2011
Hari ni (14 february) adalah hari lahir my hubby yg ke-????..hehe...so saya plan surprise party utk nye...since papa suka mkn cheesecake jadi so saya buatkan sebiji blueberry cheesecake khas utknyer.. kalau nak tau my hubby ni minat sgt ngn kete BMW..especially e30..kalau mengadap kete dia tu xingat dah kat saya..huhu....

Saya plan nak letak gambar keta kesayangan (huh!) dia tu..tp nak order edible dah xsempat.. mmmm..so tiba2 dpt idea utk lukis keta BMW e30 atas fondant menggunakan edible marker...

tgh hari tue bermula la projek saya melukis keta...hehe






Ni la dia keta kesayangan my hubby a.k.a bob sempol...



ini lak kete bob sempol yg telah di 'kartun' kan oleh saya... dan di letak atas kek besday



Cheesecake + Fresh Cream
2kg
Artwork Drawing Fondant








Sambut besday di Subaidah Nasi Kandar, Permatang Pauh, Penang bersama2 geng Bimmer///Utara





Sebelum mkn baca doa dulu
(haiqal dah xsabaq nak sambar e30 tu)




Sukanya bob sempol






Selamat Hari Lahir Papa
Moga panjang umur & murah rezeki...
thanks for being great papa
We Love u
from Mama & haiqal

3 comments:

annie deen on February 14, 2011 at 12:53 AM said...

pergghhh..lily sebijik kete tuu...
pandai lily lukis...kek tak yah cakap laa..dah rase..mmg umphh!!..
pada bob sempoi..selamat hari kelahiran..semoga panjang umur n murah rezeki..penuh bunga2 cinta untuk lily n haiqal..amin...

Lily on February 14, 2011 at 1:19 AM said...

hehe..main lukis jer tu...tq kak..
bunga2 tu...

Riny Fadzill on February 14, 2011 at 1:28 AM said...

Happy besday abeng bob cikgu lily. Sekali pandang muka macam gareng hik..hik..hik.. tapi tak pun. Sempoi jer. Moga diberi kesihatan yang baik dan diberkati Allah, amin.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...