09 February 2011

~: Go Green Cuppies :~

Posted by Lilyana at Wednesday, February 09, 2011
Order emergency!..huhu..mana taknyer...hari ni order esok nak ambik... nasib baik saya xbape bz masa tu..so saya ambik gak la.. kebetulan mmg fondant saya buat lebih utk order hari esoknya ...kalau x mmg xleh ambik gak... sebab fondant kena simpan semalaman baru leh guna... nak keringkan tunggu lagi 1 hari..dan memang rezeki Imah kut
Tapi memang cam maraton lah buat keje..harap2 Imah berpuas hati yer..maklumlah cuppies emergency...
























2-tier wedding cake




handbag







Mulut merah..oppss..lipstick






Blusher

Terima kasih yer Imah... sori xdapat jumpa masa Imah ambik cuppies hari tu..terpaksa wakilkan husband memandangkan akak tgh siapkan order dr customer..
xper ade rezeki nanti kita jumpa di lain hari (kalau ada order dr Imah lagi ler..hehe)

2 comments:

Riny Fadzill on February 9, 2011 at 10:05 AM said...

Uiihh...hebat la chegu ni. Tak nampak pun cam cuppies emergency. Agaknya lepas ni bleh la buat kelas mengajar cupies. By the way, cheese hari tu mabeles lah. Thank you !

Lily on February 9, 2011 at 5:31 PM said...

hehe..tq2...
kang tersilap ajaq kang jd ajaran sesat lak...hehe
Nanti order lagi yer

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...